Све о пробном и завршном испиту за осмаке

Поштовани осмаци и родитељи осмака, ево неких информација и линкова који ће вам бити од користи у наредним данима.

 

ПРОБНИ ЗАВРШНИ ИСПИТ:

У понедељак, 1. јуна 2020. године ученици долазе у школу у време договорено са разредним старешином, како би узели тестове из српског језика и комбиновани тест. ОБАВЕЗНО понети ђачку књижицу, како би разредне старешине могле да провере да ли је она валидна. Тестове које су добили носе кући и тамо их решавају.

У уторак, 2. јуна 2020. године ученици полажу пробни испит из математике и то у два термина. Прва група ради тест од 8 до 10 часова (прозивка је у 7 и 15 испред главног улаза у школу), а друга група од 11 до 13 часова (прозивка у 10 и 15 часова). Ученици су од разредних старешина добили распоред доласка. У  уторак је обавезно понети са собом потребан прибор за рад, воду, као и урађене тестове из српског језика и комбиновани тест (које ће предати разредним старешинама).

ЗАВРШНИ ИСПИТ:

Завршни испит ће трајати од 17. до 19. јуна и то: Српски језик- 17. јуна, математика- 18. јуна, комбиновани тест- 19. јуна 2020. године. Сви ученици ће радити тест у исто време, о чему ћете благовремено добити детаљније информације.

У наставку текста можете преузети детаљнија упутства и информације!

УПУТСТВО ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ ЗА ЈУН МЕСЕЦ

СВИМ НАШИМ ОСМАЦИМА ЖЕЛИМО МНОГО СРЕЋЕ У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ!!!